luni, 15 decembrie 2008

Lectia de biologie 2

Porumbelul postas(fal falus postasus)
Nu este pe cale de disparitie,dar l-am ales deoarece are o poveste interesanta.Legenda spune ca aceasta pasare a aparut la o luna de la aparitia postasilor,cand,in satul chinez Beilingling un astfel de om a violat cu bestialitate o porumbita.Dupa cateva luni au luat fiinta acesti porumbei postasi.Bineinteles chinezul a fost obligat de parinti sa ia in casatorie porumbita,deci nu au trait in concubinaj ci au trait fericiti pana la adanci batraneti,mai exact pana a treia zi dupa nunta cand mireasa a fost calcata de caruta vecinului.Aceasta ar fi povestea.
In zilele noastre acestia sunt folositi de catre Posta Romana la caratul scrisorilor,respectiv coletelor dar bineinteles dupa un indelung antrenament(sunt dusi la sala de forta sa-si lucreze bicepsii,tricepsii si bineinteles pentru a-si modela abdomenul pentru a da bine in fata domnisoarelor).Din pacate singurul lor defect e acela ca intarzie cu lunile cu livrarile de scrisori.Se hranesc numai cu steroizi si cateodata cu timbre,dar foarte rar.
Acum am ceva de spus celor ce injura Posta Romana:nu ea e de vina ci porumbeii-postasi,deci DEATH TO THE PORUMBEI(:D).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am si eu o nedumerire: daca pana si postaseii astia inaripati isi lucreaza abdomenul ca sa aiba patratele si sa dea gata d-rele, tu de ce nu paricipi la sportul acesta? Eu cred ca cele care au inventat burta cu patratele au luat in calcul riscul de a-si sparge capul atunci cand sug cucul unui posesor de abdomenus patratosus. In consecinta pune mana si fa patratele pe abdomen (sunt acceptate si cu markerul, insa burta tre' sa fie lipsita de par).