miercuri, 14 ianuarie 2009

Tuva'n gura...

Domnu sofer cu numarul de inmatriculare BV 02 PDF,ce conduci o dacie 1310 alba as avea ceva de spus la adresa dumneavoastra(stiu ca nu ai cum sa ma citesti dar cine stie poate vreo cunostinta de a ta o va face).Deci ceea ce vreau sa zic este:sa te ia mama dracului de dobitoc si pe tine si pe ala care ti-a pus carnetu'n portofel.Ba idiotule cand ajungi la o TRECERE DE PIETONI si niste prosti se gandesc sa treaca(printre care si eu)trebuie sa opresti nu sa incerci sa ma iei pe capota luate-ar dracu de prost.Ca daca nu saream asta se intampla...ca unui cretin ca tine ii e greu sa apese pedala de frana(e la mijloc,intre pedala de acceleratie si ambreiaj).Si mai interesant e faptul ca ma uitam la tine cand traversam,tu la mine si ce te-ai gandit tu...uite ce fata de prost are asta ia sa-l calc,ca oricum am dacie si cu o cutie de conserve si un ciocan e ca noua.Deci domnule sofer am sa-ti mai zic doar cateva cuvinte:ia pula de cretin ce esti.
De aia ne miram noi ca avem atatea accidente,pai cu atatia tampiti pe sosele cum dracu sa nu.Unu vrea sa-si impresioneze printesa si ajung in jurul unui copac,unu bea ca "lasa ba ca eu sunt fiu lu' deputatu(senatoru) x"si hop ai intrat cu x5-u in altii nevinovati etc etc.Mai zic doar atat...tuva'n gura de soferi "duminicali".

6 comentarii:

Anonim spunea...

Tu ce faci duminica? Mergi cu masina la Intorsura? M-am prins, pe drumul ala nu-s semafoare si nici treceri de pietoni...:-))

duţu spunea...

da ba da' eu nu-s chiar atat de prost incat sa dau pe pietoni,pe trecere.

Anonim spunea...

unde s-a întâmplat minunea? şi eu era să fiu călcat de unul, i-am reţinut numărul şi ... culmea după vreo săptămână l-am reîntâlnit. Cine ştie ce noroc ai?
Hai zi unde, să vin cu cuţitarii? :)

Anonim spunea...

şi dă-ne numărul complet de înmatriculare.

Anonim spunea...

dutule, nu asa se face. intai ii dai un bocanc in masca, iti scrii adresa completa cu cheia pe tabla si ii dai si un mesaj legat de o caramida prin parbriz. tot io tre sa va invat pe toti?

PS: da-i nr complet, nu te jena.

Anonim spunea...

da,da,da .... o fi de ala cu permis cumparat la Pitesti. Ia ai de grija pe unde umbli, da ?! :D