marți, 17 martie 2009

Doua chestii

1:Mergeti la Vulcanii Noroiosi din Berca,Jud. Buzau.E misto pe acolo.Si cat am stat si m-am tot uitat la ei cum faceau baldabac-baldabac,mi-am dat seama de ceva...asa face si stomacu' meu dupa o bere si un iaurt.Si pe drum am baut bere.Si am si martori,deci rog pe unii sa se abtina.Bine ca m-am imbatat e altceva.
-Dutu,ce-ai?De ce esti suparat?
-Eu!?N-am nimic.Sunt doar beat.
2:Daca esti rarait atunci nu inseamna ca esti si super-mega destept.Ai inteles baiatu'?De fapt n-a inteles,ca nu ma citeste si nu stie cine sunt.Dar in fine,eu am avut ce-am avut de zis.Ca ma enerveaza astia care se dau mari desteptaciuni.Eu recunosc...nu m-a inzestrat mama(natura) cu creier asa de bun(mi-au luat unu de la fiare vechi) si nu ies in fata sa ma bat cu pumnii in piept ca sunt desteptul pamantului.Tu si pizda aia porno...blonda aia;Alina Plugaru;auzi ea vrea decretinizarea Romaniei.Hai ca trebuie sa plec la scoala sa ma mai "destept" putin.

3 comentarii:

Anonim spunea...

PLM. (placinta cu mere?!)
Nu stiu cine-i rarait. Nu stiu cum fac vulcanii baldabac - baldabac (mama ce greu a fost sa scriu cuvantul bald...).
Dar totusi cine-i rarait? Si...din cate beri te-ai imbatat? Sase? (Raducule, taci, nu-i sopti).

Anonim spunea...

de ce mi se pare mie ca anonimul(de mai sus) ar fi stefa?
dar nu bag mana-n foc...!sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate..

duţu spunea...

@anonim unu:nu va spun despre cine-i raraitu.si am baut 10 beri(rog persoanele ce au fost de fata cu mine sa se abtina de la comentarii).
@anonim doi:daca anonim unu a ales sa comenteze ca anonim eu nu-i voi divulga numele.poate a avut metode intemeiate sa comenteze ca anonim.