luni, 23 martie 2009

La naiba-n puii mei reloaded


Dupa ce v-am povestit cum mi-am pierdut iubirea sambata,acum am sa zic inca o poveste trista.In doua zile le-am pierdut pe AMANDOUA,mai intai sambata a plecat dintre noi spre o lume mai buna EA,ca apoi sa plece si sora ei ieri.Dupa cum va spuneam sambata mi-am spart sticla de Birra Moratti,primita din Italia.Si tot atunci v-am spus ca mai am o sticla pusa la pastrare in frigider(pentru ca o bere e intotdeauna mai buna rece) .Si ieri spre seara m-am dus sa o iau pe draga de ea de acolo sa nu raceasca asa de tare,ca apoi sa mergem dupa in camera sa dam frau imaginatiei.Dar dupa ce am deschis frigiderul am crezut ca lesin.EA disparuse.Am vrut sa sun la politie sa declar disparitia,dar traim in Romania sipolitia romana rezolva cazurile in multi ani.Dar m-am gandit ca poate a mutat-o cineva din frigider si o fi dus-o in bar sau undeva...Si am pornit spre bar.Iar acolo am vazut oribila crima.Sticla de bere era cu capacul desfacut si...:((... era goala...:(((((((;iar al meu tata se lingea pe mustati ca pisica dupa ce haleste smantana.Si in momentul acela cerul am crezut ca se va prabusi asupra mea...dar m-am calmat repede,l-am intrebat daca i-a placut(a zis ca da) si pe urma l-am sunat pe cel care mi-a dat berile si i-am zis sa-mi aduca o lada.A zis ca maine(nr:azi) mi-o aduce.Deci pana la urma n-a fost dracu atat de negru.Si oricum am baut bere aseara,bere numita Karl's,adusa din Germania.

Votati-ma seful clasei 1B.
p.s:nu uitati sa dati click pe bannere...va roaga Dutu frumos.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Poza face toti banii :):):)
Dar de ce bei numa' acasa? Ti-e frica sa mai bei in bar? Te-a sodomizat careva p'acolo de nu-ti mai bagi mustatile...pardon ciocul, in sticlele de bere din bar?
Daca-ti aduce o lada si nu dai si tu o bere, asa din mila si subsemnatului, te spun babelor de la discoteca Domnului ca in loc sa te gandesti la mantuirea sufletului pe ritmuri laice, tu te desfeti pe ritmuri manelo-tiganesti. Si ca in loc sa iei nafura dimineata pe stomacu' gol, tu te infigi la ...lactate. Ca ai lipsa de calciu...

duţu spunea...

fiule dar beau in bar,numai ca de fiecare data cand am fost am fost,am fost cu masina.si sambata as fi baut dar din pacate nu am putut(facut o injectie inainte...d3).si daca-mi aduce va dati seama ca nu o beau singur.

Anonim spunea...

o bere deaia vreau si eu...