sâmbătă, 14 martie 2009

Sfantu Gheorghe in haine de "sarbatoare"



Chestii de alea sunt pe TOTI,repet pe TOTI stalpii de pe bulevardul 1 decembrie 1918,precum si alte strazi ale caror denumiri nu le stiu.Deci domnul primar de acolo(Antal Arpad,fost deputat sau senator UDMR in Parlamentul Romaniei)a tinut mortis sa puna rotunjoarele astea cu steagul Ungariei pe toti stalpii(de la gara pana in centrul orasului;cam 3 km).Da si inca o chestie,orasul e impanzit de oamenii cu chipiu(politisti) deoarece maine va veni presedintele Ungariei in Sfantu Gheorghe(s-ar putea sa ma trezesc cu serviciile secrete unguresti la usa ca de ce am facut poze prin oras :P).
Domnule primar din municipiul Sfantu Gheorghe eu am asa o nelamurire.De cand in Romania legea permite sa fie puse steaguri(da am vazut si steaguri ale Ungariei) si cerculete din pozele de mai sus?Aratati-mi legea.Si sunt curios cati bani au fost cheltuiti pentru ziua de maine,avand in vedere ca piata Mihai Viteazul se afla in renovare,daca nu ma insel,de cativa ani si nu s-au facut progrese vizibile(arata jalnic;parca a explodat o bomba acolo);iar podul de peste raul Olt e si el cum e(ca dracu,mai ales grilajele de pe margini,daca un pieton se sprijina pe ele risca sa cada in apa).Vrem sa stim;suntem o tara democratica si avem dreptul asta.Oricum fiind un baiat cu bun simt eu va urez sa aveti o petrecere frumoasa maine...NOT.

Off-topic:
Stiati ca in Sfantu Gheorghe nu se serveste bere decat dupa ora unu dupa-masa?Vorba gigelului de azi care vroia o bere la 12:50 la Big-Mama(vi-l recomand,mancare excelenta,servire buna,chelnerite...aaahhhh cum s-a aplecat dupa tejghea mi-a crescut tensiunea):"Am ajuns in comunism iara?Spuneti-mi?Pai daca suntem o tara comunista atunci dati-mi si un carnet de membru de partid si am incheiat discutia".
Stati linisti,omu' si-a primit berea la 13:02...un Ursus la doza vroia.

Poze facute cu un Nokia 6300.

4 comentarii:

Anonim spunea...

poze facute cumva cu 6300?

duţu spunea...

da

Anonim spunea...

bă dă-mă dracu... eu mâine am drum prin teliu şi întorsura. sper să nu mă oprească serviciile magyorosz că am pus-o. Nici rovignetă n-am :))))))))
Oricum la ora 12.01 în seara asta public un post dedicat lor. Să trăiască biiiiineeeee!

Anonim spunea...

sovinist mic. esti cumva ruda cu Vadim? :)
sau ai fost intr-un univers paralel de ai vazut asa ceva in Sfantu?