marți, 31 martie 2009

Stiati ca...


Stiati ca daca ai accident iei amenda?De exemplu sa va spun una auzita de la unu in uniforma si chipiu.Anul trecut, dupa ce a nins un individ cu o duba a avut accident.Adica a derapat si s-a rasturnat in sant.Dupa ce omu era vai de el ca si-a belit masina si pe el, politistii i-au facut surpriza de a-l amenda.De ce?Ca asa scrie la lege ba, de-aia.Si domnu' politist a trebuit sa-i dea amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum sau la nepastrarea distantei fata de vehiculul aflat in fata(pana la urma i-a dat pentru neadaptare; era amenda mai mica cica).Frumos, nu?Si accidentat si cu banii luati.
Apropo de politisti.In seara asta stateau cu radaru' la iesirea din Brasov, in Triaj langa catedrala.Aveam 65-70 pe la Petrom(imi alunecase picioru'?e buna scuza?).Oare-mi trimit acasa scrisoare?Si daca da, oare au facut o poza reusita?

2 comentarii:

ASPOVI spunea...

Pai daca stateau cu radaru la iesire din Triaj si tu aveai 65 - 70 trebuiau sa te opreasca. Nu-ti faceau poza.Radarul fix din Triaj inca nu are camera.

Anonim spunea...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel