sâmbătă, 30 mai 2009

Dealaru'

Baiatu' asta, Vick, cum isi spune, e haios.Si sterge comentariile care nu-i conving.Asta n-ar fi o problema, dar le sterge nu inainte de a-i da o replica taioasa, sa-i zicem, celui ce a indraznit sa supere dragonu'.In continuare avem un comentariu sters de el:
VICKY MAMA, da tu nici nu puti pe langa Arhi. De ce esti tu asa prost? Auzi la el, 'saracule' ;-) da tu piticule de ce te-ai dus sa lucrezi pe un vas de croaziera, ca ai prea multi bani? Is curios ce o sa faci tu, dupa ce iti primesti papuceii de pe vasul respectiv. O sa te duci in alta parte, si la interviu o sa spui "am fost dealer de casino pe un vas de croaziera". Cred ca o sa faci cu inima cand vine unu care o tras in santier, si-ti ia locul.. a? Tu castigi 3000 de dolarei ca freci menta ca si crupier (sau ce esti), iar eu trag pe coate intr-un santier pentru 2000 de lire (care.. e aproape dublu cat faci tu). Si daca e pana acolo, n-as pleca de pe santier ca sa ajung un pulifliker pe un vas de croaziera, pentru banutii aia. Hai ceau, te-am lasat.. ca-mi faci greata! Esti specimenul perfect de RROMAN! Pa!
Si acum raspunsul dragului Vickisor:
Ce sa zic esti mai prost decat prosti.
Tu esti taranul roman tipic care a plecat sa traga la saiba pe antierul de constructi timp de cateva luni poate un an,
Dupa care intorcandu-se acasa sa fie plin de basini in cap si sa uita ” CUM SE VORBESTE ROMANESTE.”
Tarane, eu ”IS” dealer, poate nu fac 4000 de lire sau cat aiuresti tu pe acolo, dar iarna stau la caldura, vara stau cu aerul conditionat.
Ce sa zic, stai tu acolo pe santier cu canciocul tau, si nu uita sa ai si prosopul ca sa-ti stergi transpiratia ca vine acum vara, sau tu nu folosesti ca doar esti TARAN.
Concluzia : esti VARZA!!

Nu iau partea nici-unuia.Dar intrebare bai Vickisor: De ce dracu ai mai raspuns comentariul daca l-ai sters??Si asta nu-i singura data.I-ai mai raspuns unuia la fel.
Dar mie de ce nu imi dai nici un raspuns?Sau nu sti sa dai click sa intri sa vezi ce am scris?
O, tu Mircea Badea mic ce esti... Hai ca asta e ultimul post despre asta.Ca nu meriti sa-mi pierd timpul cu tine.
P.s:Oare ce s-ar intampla daca sefii tai ar afla despre asta?Ce?Sti cum se zice..."Clientul nostru stapanul nostru".Asa ca draga baiatule...ciocu mic.Atata timp cat aia vin pe vas, tu ai o paine de mancat.Daca nu ar fi asa, acum ai fi in Italia la spalat bude.

Niciun comentariu: