vineri, 30 octombrie 2009

Sunt discriminat

Ma simt discriminat.Ar trebui sa-mi faceti si mie o campanie, V.B.F sa se numeasca, adica Vreau la Buda la Femei.De ce nu avem noi voie, astia cu atarnatoare, sa intram la femei la baie?De ce?Azi femeia de servici a vrut sa ma alerge cu matura ca vai doamne am intrat la femei sa fac un susu mic.Motivul a fost simplu.Ea era la baieti si mie mi-a fost rusine ca-mi vedea putulica, si de-aia am intrat la doamne, si cand am iesit m-a luat cu scandal;ce, esti femeie de intri aici?I-am raspuns ca da, cateodata.Acu' zau, de ce nu au avem voie la femei in baie?

P.s:Nu, nu sunt afemeiat.Nu vreau sa le vad la baie efectuand cine stie ce.Eu am pus doar o intrebare nevinovata.
P.p.s:Maine seara blogmeet in Brasov.Vine si zoso; vai...sunt uda toata.Oare cu ce sa ma imbrac?

Un comentariu:

bubulina spunea...

Nu te impiedica nimeni sa meri la buda la fumei sa faci un susu mic sau mare (doar ai fost);
Tu ai gresit cand ai iesit: sunt convins ca nu aveai o tigara aprinsa in gura, ca nu aveai camesa rupta la o maneca (sau amandoua), ca nu aveai fata de spart bolovani cu puterea gandului sinucigas. Totodata, mai sunt convins ca tenul tau nu este de culoarea pamantului proaspat gunoit.
Data aviatoare cand te mai scapa sa ai in vedere cele de mai sus si sunt convinsa ca nu vei mai pati aseminea rusini sa se ia stimabilele concitadine de viata ta ca te mictionezi la cacastoarea lor.