vineri, 10 octombrie 2008

Remuss

Dragii mei fii...remuss e un geniu.Ieri a reusit performanta de a-mi strica calculatorul.Deci cum va spuneam e un geniu.L-a mancat pe remuss in cur sa umble prin el...si nu stiu ce a facut de a reusit sa-mi arda hardu.A facut poc si a iesit fum.Eu dutu eram la cursuri.Da' nu-i nimic ba remuse...mai iesi tu din dulap cand mi-oi vedea eu ceafa.Singura problema e ca aveam cateva chestii pe hard care imi trebuiau zilele astea...dar na...asta e...shit happens.Acuma imi trebuie un hard nou...ceva sugestii...careva?

5 comentarii:

Anonim spunea...

www.shortcut.com.ro Vezi acolo. Iti recomand ceva de minim 250 GB, 7200 rot/min. pe SATA2. Si daca e si pe 16 mega buffer, e brici. Sau, iti fac cado` un HDD de 40 GB numa` tu arunca jegu` ala pe care nu merge nici macar CS (stiind faptu` ca genialul joc ruleaza pe OpenGL) si ia-ti alt calculator. Cu deosebite multumiri pentru sticla de whisky pe care o dai simbata seara, te iubim adinc :-)

Anonim spunea...

...si, ca sa te ajut cu diacriticele:
Start - Control Panel - Regional and language options - Select an item..... - Romanian - Apply - OK.

duţu spunea...

fiule cs imi merge.atunci calc meu nu era umblat prin lume si probabil se rusinase.

Anonim spunea...

Dragul meu Remuss....
Din cele postate pa blogul tau imi dau zeama ca de fapt tu te cam plictisesti. Pentru a remedia aceasta stare de fapt, te poftesc sa stai o saptamana in "minunatul" Bucuresti. Vei realiza ca cea mai jegoasa capitala europeana ofera o multitudine de "indeletniciri" care sa combata instalarea dispozitiei de scris bloguri. Nu trebuie decat sa incerci o plimbare (nu d'aia cala Germanos) cu masina. Garantat in primii 600 metri (sase sute)iti vei imbogati vocabularul cu cel putin 10 cuvinte noi. Bineinteles ca este vorba despre cuvinte care nu pot fi reproduse din motive mai mult sau mai putin belicoase :P
Mai mult decat atat, poti contribui si tu la imbogatirea fondului lexical al limbii romane vorbite in zona capitalei, enuntand la randul tau o serie de asemenea cuvinte/propozitii/fraze. Daca aceasta plimbare care nu dureaza decat vreo 35-40 min(in cel mai fericit caz) nu-ti alunga plictiseala, atunci pentru un efect garantat iti ofer gratuit un tur al birourilor marilor companii cu sediul in Bucuresti. Vei avea marea surpriza sa descoperi nimicnicia, indolenta, secretomania, lipsa de educatie, arivismul si nesimtirea de care dau dovada personajele care umplu birourile sus mentionate. Sper ca observi ca nu am pomenit nimic de aerul de superioritate care te izbeste cum ai pasit in orasul asta mizerabil. Nu trebuie insa sa te lasi pacalit de aceasta aparenta. O analiza superficiala dezvaluie cruntul adevar de sub masca aceasta a superioritatii jegosului din capitala: sunt PROSTI DE BUBUIE si oricat ai incerca sa teci cu vederea acest aspect nu poti sa nu te intrebi cum mama draq au ajuns incultii astia sa fie etalonul Romaniei - la urma urmei capitala este cea cu care floarea cea vestita din afara ia contact prima oara -
Ca sa nu o mai lungesc, Bucurestiul este plin pana la refuz cu oameni prosti, foarte prosti si extrem de prosti

duţu spunea...

mersi de invitatie...cine stie poate am sa ajung odata si-odata prin "minunata" capitala.oricum daca vrei eu te astept in bv(presupun ca stai in bucuresti).apropo...cine esti?semneaza-te te rog.