luni, 5 ianuarie 2009

Cum fu la Bran



Dupa cum stiti am facut revu la Bran printre oi ca senioru' ala avea vreo cateva(cate avea ba Nae ca tu ai stat printre ele in ziua aia cand eu eram alb?).A fost frumos pacat ca al meu calciu iar a dat rateuri a treia zi si a trebuit sa stau cuminte(nu alcool,nu tigari...numai apa,cascaval).S-a ras,s-a plans(cum ba sa pui....:P),s-a baut destul de mult(cum plm intra atata intr-unu de 1'55 nu stiu),am mers cu colindu(ba la anu de mai mergem pe 30 cu colindu nu mai mergem cu steaua,si daca mergem macar sa invatatam versurile),s-au ars tricorile favorite(nu eu am fost ci ala mic),s-au initiat cativa(si eu am fost asa la inceputuri)etc etc.Acum asteptam rabdatori revelionul 2010;oricum pana atunci urmeaza cateva zile de nastere.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Vreo 30-40 oi (niciuna alergica la lina), 2 magari batrini (pe 4 picioare) si inca un magarus (junioru` lor, cred). Ba, ala de 1,55 a baut in dusmanie, stim toti ca a vrut sa ne lase fara licoare magica. Care stie cind e ziua lu` Cristina? ...ca eu am uitat :-))

Anonim spunea...

Erai mai reprezentativ in costumu` de la Armani, dar cu botoseii de lina in picioare :-))

Anonim spunea...

Nae...este graoasa...cum naiba ai uitat mah? Si mai ai si tupeul sa ne intrebi cand este ziua ei... De parca noi am fi insurati cu ea...
Dutule vezi daca n-ai 1.55 m? Tu bei lapte si el bea...in dusmanie :)

duţu spunea...

Alcoolul i-a luat mintile bosorogului,pardon,lu' nenea nae.Ba eu ma intrebam unde dracu intra atata in piticot?

Anonim spunea...

Deci muie :-)

Anonim spunea...

ba...va zic eu cand e ziua mea..e pe 18..nimik nu stiti..m-am suparat si nu mai fac nimik. PUNCT