vineri, 27 martie 2009

Ciao.Sono Marioara e tocmai m-am intors de'l Italia


Vai, azi s-a intors vecina din Italia.A fost si ea la fut...pardon, la munca trei luni si s-a intors ca Monicuta din Milano.Nu, nu cu haine ci cu fitze da' Buftea.Si bineinteles ca cele trei luni si-au pus amprenta asupra limbii romane.In trei luni saraca a uitat cateva cuvinte.Da' nu-i nimic ca le-a inlocuit cu d-alea italienesti.Ce-mi plac mie astia.Pfai, i-as pupa numa' cu 41(atata port la picior si da, stiu ca am picior de domnisoara).Pai bine ma baieti si fete cum plm sa uitam limba romana in trei luni de zile?Sau asta e modul in care demonstram ca...hai sa nu mai zic.Acum vreo 3 ani am fost si eu in Italia, in plimbare nu la munca.Si la intoarcere am avut placerea(da, sigur ca dupa 10 minute am zis ca-i dau jos din microbuz)sa stau langa 4 romanasi plecati de trei luni.Tot drumul mi-au umflat capul cu romana-italiana lor. "Vai am uitat cum se zice...in italiana e asa, dar in romaneste cum ii zice?Ca am uitat".Sa mori tu.
Oricum nu stiu despre ce am vrut sa va vorbesc astazi ca am uitat.Cand o sa-mi aduc aminte o sa va spun.Pana data viitoare va salut, dragi cititori.

P.s:Remuss nu mai exista.Deci nu am sa va mai incant de acum incolo cu lucrurile lui hazlii(lectiile de biologie,mistourile aplicate fin, sau nu, diverselor personaje etc.).Ai fost un om(de fapt a fost o personalitate)bun.Odihneste-te-n pace.
P.P.s:Stiu ca deja va stresez cu asta dar nu uitati sa dati click pe bannerul din stanga sau pe bannerul aflat in josul paginii.Multumesc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fiule iar ai dat cu mucii-n fasole. Ia spune tu cum se scrie corect: "drumul mi-au unflat capul" sau "drumul mi-au umflat capul"?
P.S. ceea ce este subliniat cu rosu este corectura calculatorului. Eu sunt doar finul observator.Sau..doar observator