miercuri, 8 aprilie 2009

Zingaro romano!

Cine e de vina pentru cutremurul din Italia?Va spun eu.Romanii.Oare nu s-au gandit la asta?De la romani a pornit totul.Daca nu erau ei nu era cutremur.Dar asa...
Si ati vazut ca s-au facut tabere cu corturi albastre in care sa stea aia cu casele daramate.Dupa ce se reintorc la casele lor, ar fi bine sa nu darame corturile.Sa le lase acolo, ca sa aiba si tiganii, vai ma scuzati, rromii unde sa stea.Sa nu mai stea saracii in containere si rulote ca racesc.
Si inca una.Azi e ziua tuciuriilor, vai ma scuzati din nou.Azi e ziua rromilor din lumea intreaga.Le spunem un "calduros" La Multi Ani!
Pana data viitoare bahtalo.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ba, sa stii ca da! Din cauza ca s-au dus prea multi acolo, greutate mare, s-a lasat peninsula in jos pina a ajuns la fundu` marii, moment in care s-a petrecut marea zguduiala. Clar, imigrantii sint de vina! Italia era calculata sa pluteasca doar cu respectivii bastinasi, fara ciurucurile altor state. Ia sa vezi ca acum or sa vina inapoi! Pentru ca sobolanii parasesc primii corabia care se scufunda. Nu te mai corecta la faza cu "tigani", pentru ca asa e corect. Alftel, ce s-ar intimpla cu vorba "Tiganu` tot tigan ramine"?

duţu spunea...

Vorba "Tiganu tot tigan ramane" o sa se treansforme in "Becali tot in arest ramane".

Anonim spunea...

Ce "rromi"mah? 'tu-i in gura de tuciurii.Nici sa faci sapun din ei nu sunt buni.Antonescu a facut prea putin sa ne scape de "boala" asta.Trebuia sa faca cum au facut nemtii sub conducerea lui Hitler.
Ce "la multi ani" tiganilor?Sa nu mai existe samanta pe pamant.Si apoi sa urmeze cocalarii :D