joi, 13 august 2009

Ham-ham

Atat a zis cutulache de dimineata.Pe urma m-a sfasiat.Am crezut ca nu mai scap.Noroc ca fusesem inainte la baie ca de nu ma cacam pe mine.Gura mamii lui de javra(un cacat de caine de ala 30 pe 40).Dar m-a rupt vedeal-as impaiat la Antipa...Acum stau si ma gandesc ce i-as fi facut daca nu fugea(sapun faceam din el sau mop sau nu stiu...).M-o fi vazut asa mai micut(da ba fiilor, am slabit; mananc o data pe zi si bere nu am mai baut de vreo 2 saptamani) si ce-o fi zis, pai a zis ham-ham.
P.s:De fapt nu m-a muscat tare; mi-a rupt doar treningu ala original si am avut noroc ca stiu sa si fug si sa deschid usile cu viteza luminii, ca de nu chiar ma sfasia bestia.Si dupa ce am iesit afara cine credeti ca ma astepta?Exact, bestia.Dar de data asta statea in cur si se uita cu niste ochi blanzi la mine...cum sa-i mai faci ma ceva?
P.p.s:Stati linistiti ca nu m-am lasat de baut bere.Doar ca in ultimul timp am fost doar cu masina; dar de marti incolo...

Un comentariu:

Nae spunea...

Unde plm ai gasit tu caine de-ala, bre? Sau ai abandonat stuparitu` si te-ai reprofilat pe chinologie? Chiar, om be` ceva?